Вам знадобиться:
- Ріпчаста цибуля не великого розміру – 6 шт.;
- Вода дуже холодна – 400 мл.;
- Оцет столовий – 40 мл.;
- Сіль – ½ чайної ложки;
- Цукор – ½ чайної ложки.
Як приготувати:
- Наріжте цибулю півкільцями.
- Покладіть її у миску та додайте оцет. Перемішайте.
- Налийте воду. Вода повинна бути дуже холодною, тоді цибуля буде хрусткою.
- Після додайте сіль та цукор. Залишіть маринуватись у холодильній камері протягом 10 хв.
- Через 10 хв. злийте воду та подавайте цибулю до столу.
Можна замаринувати цибулю таким способом:
Вам знадобиться:
- Цибуля – 2 шт.;
- Кріп – 10 гр.;
- Перець мелений – 5 гр.;
- Сіль – ½ чайної ложки.
Як зробити:
- Наріжте цибулю півкільцями.
- Наріжте кріп та додайте до цибулі.
- Додайте перець та перемішайте.
- Перед подачею додайте солі.
Цибуля за грузинськими мотивами:
Вам знадобиться:
- Цибуля – 2 шт.;
- Листя кінзи – 10 гр.;
- Перець каєнський – 5 гр.;
- Сумаха – 5 гр.;
- Сіль – ½ чайної ложки.
Як зробити:
- Наріжте цибулю півкільцями.
- Додайте листя кінзи та спеції. Перемішайте.
- Перед подачею посоліть.
Цибуля за азіатськими мотивами.
Вам знадобиться:
- Цибуля – 2 шт.;
- Стебла кінзи – 10 гр.;
- Імбир тертий – ½ чайної ложки;
- Перець гострий – 1 шт.;
- Соєвий соус – чайна ложка.
Як зробити:
- Наріжте цибулю півкільцями.
- Додайте стебла кінзи. Перемішайте.
- Наріжте перець маленькими кільцями та додайте до цибулі.
- До овочів внесіть спеції та соєвий соус. Перемішайте.
Мариновану цибулю можна подавати до м’яса. Вона стане гарною закускою на вашому столі.
Приємного апетиту