Любителі несолодкої випічки будуть в захваті від цього заливного пирога. Фото

01 жовтня 2018 р. 18:36

Любителі несолодкої випічки будуть в захваті від цього заливного пирога, настільки смачним і соковитим він виходить...

Готується заливний пиріг з капустою швидко, можна сказати, нарізав,замісив...залив і все, а результат порадує всіх....

Для приготування заливного пирога приготуйте
Для начинки:

  1. капуста - 500 г;
  2. кріп - 50 г;
  3. сіль, перець - за смаком.
  4. Для тіста :
  5. яйця - 3 шт .;
  6. сметана - 5 ст. л .;
  7. борошно - 6 ст. л .;
  8. розпушувач- 1 ч. л .;
  9. сіль - 1 ч. л.

Якщо капуста молода (весна, початок літа), тоді досить просто накришити капусту, змішати з сіллю і начинка буде готова. А в інші пори року,ще
додати сіль і відтиснути руками.

Якщо капуста зовсім тверда (взимку), тоді її можна залити кип*ятком і через 2-3 хвилини витягнути, відкинути на друшляк і, коли охолоне, віджати руками, щоб відтиснути зайву рідину.
Для тіста збити в мисці яйця.
Потім додати сметану, борошно, розпушувач для тіста і сіль.

Збивати 1 хвилину, за цей час тісто стане гладким і світлим...

Форму для випічки добре змастити олією.

Викласти капусту ..посипати кропиком

Залити всю капусту тістом.

Заливний пиріг з капустою готовий відправитися в духовку....

Ставимо форму з пирогом в заздалегідь нагріту до 180* духовку.
Приблизно через 40 хвилин пиріг буде готовий і його можна буде витягнути з духовки.

Залишити остуджуватись прямо в формі. Потім нарізати на порційні шматочки і подавати на стіл.
Смачний заливний пиріг з капустою можна подавати з соусами різними, а я люблю з томатним соком)))

 

Читайте також