Лимонне печиво з Австралії: рецепт цього печива мені продиктувала по Скайпу сестра мого чоловіка. Фото

19 жовтня 2018 р. 17:02

Рецепт цього печива мені продиктувала по Скайпу Міріам (сестра мого чоловіка). Живе вона аж в Австралії, але відстань не заважає нам обмінюватись рецептами

Міріам знає, що я просто обожнюю лимонну випічку і тому збирає для мені різні ''лимонні'' рецепти. Я не втрималась і зразу ж печиво спекла! Результат мене вразив - ці лимонні колобочки просто райська насолода :-) Радо поділюсь рецептом і з вами (гріх тримати таку смакоту тільки для себе)!

Для лимонного печива потрібно:

  1. 1 яйце 
  2. 100г цукру
  3. 100мл олії
  4. 1 ч. л. розпушувача
  5. цедра половини лимона
  6. сік половини лимона
  7. 300г борошна
  8. цукрова пудра (в ній в кінці обвалюється печиво)

Проготування:


Яйце збийте з цукром
 


Додайте олію, лимонний сік і цедру
 


Сюди ж висипте борошно з розпушувачем
 


Замісіть еластичне тісто
 


Від тіста повідривайте маленькі шматочки і мокрими руками зробіть з них колобки (розміром, як грецькі горішки)
 


Обваляйте кульки в цукровій пудрі
 


Викладіть печиво на деко (далеко одне від одного)
 


Нагрійте духовку до 180С і випікайте печенько впродовж 20 хвилин
 


Смакота готова!
 

Читайте також