Лечо з кабачків. Хтo б мiг пoдумати, що цe така смaкота, я лечо з кабачків ще не закривала! А тепер готую щоліта три порції!

19 липня 2019 р. 20:26

Лечо з кабачків. Хтo б мiг пoдумати, що цe така смaкота, я лечо з кабачків ще не закривала! А тепер готую щоліта три порції!

Ні з чим не зрівняти!

Інгредієнти на 2 кг кабачків:

  • солодкий перець – 1 кг,
  • часник – 15 зубчиків,
  • томатна паста – 400 гр.,
  • чорний перець – 5-6 горошин,
  • цукор – 2/3 склянки,
  • лавровий лист – 5-6 штук,
  • 9% оцет – 1/2 склянки,
  • рослинна олія – 1/2 склянки,
  • сіль – 1 ст.ложка.

Приготування:

Очищені кабачки від шкірки і насіння, нарізаємо кубиками. Солодкий перець нарізаємо соломкою.

Змішуємо в каструлі кабачки і перець, додаємо сіль, цукор, олію, томатну пасту і вливаємо 1-2 склянки води.

 

Тушкуємо масу протягом 40 хвилин. В кінці приготування додаємо подрібнений часник, чорний перець, лавровий лист і вливаємо оцет. Розкладаємо гаряче лечо в стерилізовані банки і закриваємо. Смачного!

Читайте також