Інгредієнти:
Куряче філе 400 г
Морква 200 г
Ріпчаста цибуля 1 шт (середня)
Яйце 2 шт
Сирний сир 3 ст.л (можна замінити на густу сметану)
Твердий сир 30 г Борошно житнє 60-80 г ⠀
Спосіб приготування: ⠀
Куряче філе порізати на маленькі шматочки. Моркву потерти на крупній тертці. Цибулю дрібно порізати. Сир потерти на дрібній тертці. Змішати куряче філе, моркву, цибулю, яйце, сирний сир, тертий сир і борошно. Викладаємо на сковороду отриману масу у вигляді оладок. Обсмажуємо без олії на повільному вогні з двох сторін, накривши сковороду кришкою. ⠀
Смачного !!!❤❤❤