Складові:
- Помідори;
- Морська сіль 5 ст. л.;
- Цукор пісок 6 ст. л.;
- Запашний перець 6 шт.;
- Лавровий лист 6 шт.;
- Гвоздика;
- Кориця.
Спосіб приготування:
- З великих та прим’ятих помідорів зробіть сік, перелийте в каструлю й поставте на вогонь.
- До кожних 3 літрів соку додайте спеції згідно рецепту.
- Після закипання зніміть піну та проваріть 15 хвилин, поки не перестане з’являтися піна.
- В банки розкладіть помідори меншого розміру та залийте окропом.
- Накрийте кришками та дайте постояти 15 хвилин.
- Злийте воду та залийте помідори томатним соком.
- Закатайте кришками, переверніть та вкрийте ковдрою до повного остигання.
Приємного апетиту!