Консервована борщова заправка. 15 хвилин – і каструля червоного борщу готова!

29 серпня 2019 р. 07:10

Завжди роблю дві порції цієї борщової заправки. І взимку вона як знахідка у погребі! Раз-два – і обід готовий!

Інгредієнти

  • 3 кг буряку,
  • 1 кг моркви,
  • 1 кг цибулі,
  • 1 кг червоного перцю,
  • 1 кг помідорів,
  • 1 скл. цукру (200 г),
  • 3 ст. ложки солі,
  • 1 скл. олії,
  • 125 мл оцту (9%).

Овочі помити, шарами покласти в каструлю в такій послідовності: цибуля півкільцями, буряк крупно потертий або як на корейську моркву, морква потерта як буряк, перець тонкою соломкою, помідори кружальцями.

Додати сіль, цукор, олію, оцет, варити на маленькому вогні, все помішати, і як пустить сік, варити 25 хв. Гарячим розкласти у стерильні півлітрові банки (12 штук) і закрутити.

Джерело

Читайте також