«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Італійський пасхальний кекс Панеттоне

Складові:

Борошно – 600 гр
Сухі дріжджі – 1 ст.л.
Тепла вода – 200 гр
Цукор – 100 гр
Жовтки – 2 шт.
Йогурт несолодкий – 0.5 склянки
Ванільний екстракт – 1 ч. Л.
Цедра лимона – 1 ст.л.
Ізюм – 100 гр
Сушена смородина – 100 гр
Вершкове масло – 1 ст.л.
Цукрова пудра – 50 гр

приготування:

Розводимо дріжджі в теплій воді, додаємо трохи цукру. Ставимо опару в тепле місце на 20 хвилин, дріжджі повинні «ожити». Додайте в опару жовтки, йогурт, розм’якшене вершкове масло, ваніль, лимонну цедру, дрібку солі і додаємо поступово борошно. Замішуємо м’яке і еластичне тісто. Ставимо тісто в тепле місце для того, щоб воно підійшло.

Сухофрукти посипаємо цукровою пудрою і висипаємо в готове тісто, вимішуємо. Викладаємо тісто у форму для випічки. Ми залишаємо, щоб тісто ще раз підійшло. Випікаємо при 175 С протягом 45 хвилин.

Джерело: wworld.com.ua

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі