Сік зливаємо і трохи віджимаємо.
Вбиваємо в картоплю яйця, солимо і перчимо до смаку.
Порада: в картоплю можна додати рубану зелень і ароматні трави, готові приправи для картоплі.
Розігріваємо невелику кількість рослинної олії і викладаємо частину маси, розрівнюємо в млинець.
Обсмажуємо на невеликому вогні до готовності, перевертаємо і обсмажуємо другу сторону під кришкою хвилини 2-3 на невеликому вогні.
Ковбасу беріть будь-яку, варену або копчену, ріжемо соломкою, сир тремо на тертці.
Викладаємо на одну сторону начинку, ковбасу і посипаємо сиром і накриваємо другою частиною млинця.
Обсмажуємо до розплавлення сиру.
Подаємо до столу з різними соусами.
Якщо немає ковбаси, можна зробити солоний сир із зеленню і спеціями, потерти плавлений сирок, покласти обсмажені гриби з цибулею і посипати сиром і т.д.