Інгредієнти:
- 1 кілограм баклажанів;
- 0,5 ч. л. чорного меленого перцю;
- 4 курячих яйця;
- 0,5 ч. л. морської солі;
- соняшникова олія;
- спеції за смаком.
Як приготувати:
1. Баклажани потрібно почистити від шкірки та нарізати кубиками.
2. Далі баклажани потрібно посолити та залишити на 15 хвилин. Після цього їх слід промити та просушити.
3. Потім необхідно додати яйця, сіль, перець, та усе перемішати.
4. Половину підготовленої суміші покласти у розігріту олію та смажити на середньому вогні, поки не з’явиться золотиста скоринка. Потім усе перемішується.
5. Вогонь потрібно зменшити, накрити кришкою та готувати на протязі 7 хвилин.
6. Аналогічним способом готується інша половина суміші. Смачного!