ЯБЛУЧНІ БУЛОЧКИ до ранкового чаю. ГОТУЮТЬСЯ елементарно!

02 жовтня 2018 р. 18:20

Дуже проста і смачна випічка! Тримайте найшвидший рецепт!

Інгредієнти

  1. 4 яблука, порізати дрібними кубиками
  2. 500 г борошна
  3. 120 г цукру
  4. 4 яйця
  5. 200 г розтопленого маргарину
  6. 1 пакетик ваніліну
  7. 1 пакетик розпушувача

Приготування

Змішуємо всі інгредієнти і робимо тісто.

Додаємо нарізані яблука.

Тісто викладаємо столовою ложкою на застелене пергаментом деко.

Не забудьте – булочки збільшаться! Близько не кладіть.

Випікаємо при температурі 200 градусів 10-15 хвилин.

Смачного!

Читайте також