Для млинців:
- 2 яйця
- 30гр рисової муки
- 10гр какао
- 160мл кефіру 2,5%
- 1 / 2 чл розпушувача
- 50 мл теплої води
- Підсолоджувач
- 1ч.л. кокосового масла (можна замінити вершковим)
⠀
Для крему:
- 200 мл молока 2,5%
- 1 жовток
- 1 ст.л. кукурудзяного крохмалю (10гр)
- Підсолоджувач за смаком
⠀
Яйця збиваємо з сіллю і підсолоджувачем. Вливаємо кефір і додаємо розпушувач, ще раз збиваємо.
Потім додаємо борошно, какао, перемішуємо і в останню чергу вливаємо воду і додаємо масло. Збиваємо і випікаємо млинці на розігрітій а / п сковороді. Я випікала на середньому вогні з одного боку, до повної готовності. Тому що млинці настільки ніжні, що перевернути їх ціле мистецтво. Получилось великих 4 млинця.
Для крему змішуємо крохмаль з молоком і жовток і ставимо на середній вогонь. Постійно помішуючи, не доводячи до кипіння, варимо до загустіння.
Складаємо млинці внахлест – виходить прямокутник з блінов- намазуємо млинці кремом скручуємо в рулет. Потім загортаємо його в харчову плівку і на ніч в холодильник (хоча досить пару годин).
Джерело: wworld.com.ua