Інгредієнти:
- Лаваш – 3 шт.
- Яйця – 5 шт.
- Сир тертий – 120 г.
- Зелена цибуля – 30 г.
- Сметана – 100 г.
- Сіль і перець-за смаком
Заливка:
- Молоко – 3 ст.л.
- Яйця – 2 шт.
- Сметана – 80 г;
- Сіль за смаком
- Сухі трави – за смаком
Покроковий процес приготування:
Яйця відварити «круто», очистіть, натріть на грубій терці. Зелену цибулю наріжте кільцями, киньте до яєчної суміші.
Твердий сир наріжте на грубій терці, додайте в основний склад. Додайте сметану, всипте сіль, чорний перець за смаком.
Суміш ретельно перемішайте до однорідності.Лист лаваша викладіть на робочу дошку, зверху нанесіть шар отриманої маси, рівномірно розподіляючи її по всьому периметру лопаткою.
Лаваш з начинкою скрутіть в щільний рулет. Таким чином зробіть з іншими екземплярами.
Рулети розділіть на невеликі поперечні шматочки, викладіть їх в круглу термостійку форму. Форму необхідно змастити маслом або застелити пергаментним папером.
Окремо приготуйте заливку. Яйця розколотіть виделкою, додайте сметану, влийте молоко, Приправте сіллю і сухими травами. Компоненти ретельно перемішайте вінчиком до отримання однорідної консистенцій.