Гаряча страва до сніданку за 15 хвилин: рум’яний коржик із домашнього сиру і яблук. Швидке приготування!

19 жовтня 2020 р. 17:31

ІНГРЕДІЄНТИ

Домашній сир

200 г

Яйце куряче

1 шт.

Борошно пшеничне

80 г

Цукор

2.5 ст. л.

Яблуко

1 шт.

Розпушувач тіста

1 ч. л.

Сіль

дрібка

ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ

  У 100 г У страві
Калорійність 127.1 870.67
Білки 6.32 43.28
Жири 2.63 18.02
Вуглеводи 20.24

138.67

ПРИГОТУВАННЯ:

1. У великій мисці змішайте яйце з цукром. Додайте сир і сіль, добре перетріть в однорідну масу.

2. Всипте просіяне через сито борошно разом із розпушувачем. Перемішайте. У вас повинно вийти густе сирне тісто.

3. Наріжте яблуко дрібними шматочками та додайте в тісто. Можете також натерти яблуко на великій тертці, але потрібно буде прибрати зайвий сік.

4. Змастіть пательню олією і викладіть тісто, розрівняйте ложкою або лопаткою. Накрийте кришкою і готуйте страву вогні приблизно 15 хвилин.

5. Переверніть корж на іншу сторону за допомогою лопатки. Накрийте кришкою і готуйте ще 5-10 хвилин. Готовий корж викладіть на тарілку.

Коржик із яблуками потрібно подавати відразу, поки він ще теплий. Дуже смачним він буде зі сметаною або з варенням. Заваріть чашечку чаю, відріжте шматочок коржа і насолоджуйтеся чудовим сніданком.

Джерело: otozh.com.ua

 

Читайте також