Інгредієнти:
- Молоді кабачки 1-2 шт.;
- Бекон 200 гр.;
- Зубки часнику 3-4 шт.;
- Сир твердих сортів 80-100 гр.;
- Борошно пшеничне 50-70 гр.;
- Рослинна олія 75 гр.;
- Морська сіль;
- Перець чорний мелений.
Спосіб приготування:
- Помийте й почистьте молоді кабачки та поріжте на брусочки.
- Борошно, сіль та перець перемішайте між собою.
- Обкачайте кабачки в цій суміші та смажте на пательні додавши в неї олії, до утворення золотистої скоринки.
- Потім перекладіть їх у ємність та намастіть пропущеним через прес часником.
- Твердий сир поріжте на невеличкі брусочки, а 10-15 грамів потріть на терці.
- На брусок кабачка покладіть сирний шматок, зверху прикрийте іншим бруском кабачка та обмотайте беконом, порізаним на смужки.
- Зроблені таким чином кабачки в беконі складіть у форму, попередньо намащену олією, притрусіть пропущеним через прес зубком часнику та натертим сиром.
- В попередньо розігріту до 180 градусів духовку поставте форму з кабачковими рулетами та запікайте 25-30 хвилин.
Смачного!