Ресторан розміщюється у двоповерховій будівлі. Перший поверх-бар на 36 посадочних місць. Другий поверх-зал на 36 місць(при банкетах-до 55) та окремий кабінет на 8 персон. Крім цього, є літні майданчики , велика тераса, фонтан, навколо якого столики під зонтами. Влітку тінь від дерев подарує вам прохолоду, а зелені насадження, клумби- естетичне задоволення. Працюємо ЦІЛОДОБОВО, без обіду, без вихідних.
Кухня ресторану-грузинські страви.Кожен день проводиться закупівля свіжих продуктів і м'яса. У 2012 році ми побудували тандир. Тому такі страви як шашлик, ребра, реберця, купати, люля-кебаб, риба (короп, скумбрія) готуються в тандирі. Шинка і бочок у нас власного приготування. Робимо свої засоли: цицакі (гострий стручковий перець), помідори, огірки, крижалка. На попереднє замовлення готується бараняча нога, кріль.
Сподіваємось, що вам прийдуться до смаку наші страви. Смачного!