«Ковчег» – єдиний у світі ресторан-пивоварня в формі корабля.
Жодного подібного проекту на території всієї України просто не існує! «Ковчеги» збудовані ентузіастами в Нідерландах та Японії, як екскурсійні бутафорні об’єкти. Наш «Ковчег» - живий! Наповнений живим пивом, органічною їжею, тваринками та людьми!
Ексклюзивна броварня у Тернополі, що варить ПИВО з якісного німецького солоду Pilsner, Munchen та Carafa за чеською технологією.
НАШЕ ПИВО у «Ковчезі» не фільтроване та не проходить стадії пастеризації; зберігає живими клітини пивних дріжджів; не містить консервантів та зберігає справжній аромат та смак; містить ряд корисних вітамінів (В1, В2, В6, Н, РР), амінокислот та білків; має строк визрівання 21 -25 діб та термін зберігання 5 – 7 діб.
«Ковчег» - перший екологічний проект в Тернополі! «Ковчег» частково забезпечений своїми джерелами енергії та створений за старовинними технологіями будівництва.
Матеріали, використані під час створення ковчега-броварні, переважно натурального походження.
Сімейний ресторан, який має найбільшу в Україні кількість топіарів (величезні фігури тварин з квітів та рослин – справжні витвори ландшафтного мистецтва).
Для дітей у "Ковчезі" є казкова дитяча кімната та спортивно-ігровий майданчик.
Також у «Ковчезі» відкрили перший в Україні пташиний ресторан. Що це? Прийдіть і подивіться на це видовище!
«Ковчег» - відкритий для захоплюючих екскурсійних подорожей!
Кожен, хто бажає, може потрапити на ексклюзивну екскурсію пивоварнею, де зможе:
- чудово і з користю провести свій час;
- дізнатись багато цікавих фактів з історії цього стародавнього напою;
- спостерігати за тим, як поєднуються давні традиції та найсучасніші технології;
- побачити на власні очі, як народжується пиво;
- поринути у світ золотого напою та скуштувати найкращі сорти пива!
«Ковчег» врятує людство екологічно чистою їжею! Для страв «Ковчега» започатковано ретельний відбір екологічно чистих продуктів.
Це стало можливим завдяки багаторічній співпраці з приватними господарствами, але найголовніше – це власне виробництво!
Найцінніші органічні продукти отримують завдяки власній фермі в Тернопільській області та господарству на Закарпатті.
Обладнання міні-лабораторії дозволяє перевіряти вміст нітратів необхідних для закупівлі продуктів.
Ресторація «Ковчег» окраса паркової зони в органічному поєднанні з навколишнім природним ландшафтом – він – ще одна родзинка Тернополя!